A sous-vide technológia elterjedése és alkalmazási lehetőségei a hazai vendéglátásban

Nedók Balázs (2018) A sous-vide technológia elterjedése és alkalmazási lehetőségei a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of NB_SZAKDOLGOZAT.pdf] PDF
NB_SZAKDOLGOZAT.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
Főiskolai tanársegéd, BGE

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Sous-vide, Gasztronómia, Konyhatechnológia, Gasztroforradalom, Hazai vendéglátás, Vendéglátás
Felhasználói azonosító szám (ID): Nedók Balázs
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 22. 16:26
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 22. 16:26

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet