Nedók Balázs (2018) A sous-vide technológia elterjedése és alkalmazási lehetőségei a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
NB_SZAKDOLGOZAT.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Sous-vide, Gasztronómia, Konyhatechnológia, Gasztroforradalom, Hazai vendéglátás, Vendéglátás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Nedók Balázs |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Nov. 22. 16:26 |
Utolsó módosítás: | 2018. Nov. 22. 16:26 |
Actions (login required)
Tétel nézet |