Az élelmiszer-pazarlás csökkentési lehetőségeinek vizsgálata egy ötcsillagos szállodában

Tajmanov Vera (2018) Az élelmiszer-pazarlás csökkentési lehetőségeinek vizsgálata egy ötcsillagos szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Tajmanov_Vera_EBRY5T.pdf] PDF
Tajmanov_Vera_EBRY5T.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátó Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Karakasné Morvay Klára
Belső
Főiskolai docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: élelmiszer, pazarlás, szálloda
Felhasználói azonosító szám (ID): Tajmanov Vera
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 21. 10:35
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 21. 10:35

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet