Tajmanov Vera (2018) Az élelmiszer-pazarlás csökkentési lehetőségeinek vizsgálata egy ötcsillagos szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Tajmanov_Vera_EBRY5T.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátó Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | élelmiszer, pazarlás, szálloda |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Vera Tajmanov |
| Rekord készítés dátuma: | 2018. Nov. 21. 10:35 |
| Utolsó módosítás: | 2018. Nov. 21. 10:35 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

