Tajmanov Vera (2018) Az élelmiszer-pazarlás csökkentési lehetőségeinek vizsgálata egy ötcsillagos szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Tajmanov_Vera_EBRY5T.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátó Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | élelmiszer, pazarlás, szálloda |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Tajmanov Vera |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Nov. 21. 10:35 |
Utolsó módosítás: | 2018. Nov. 21. 10:35 |
Actions (login required)
Tétel nézet |