Szakáll Zsófia (2018) Family businesses in the catering industry, specifically focusing on the succession process and potential conflicts. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakall_Zsofia_AIMO9L.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Restaurant, Catering, France, Business, Generations |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Horváth Viktória |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Nov. 21. 11:40 |
Utolsó módosítás: | 2019. Ápr. 16. 14:07 |
Actions (login required)
Tétel nézet |