Implications of food waste management in luxury hotels: A case study of InterContinental Budapest

Várfalvi Yvett (2018) Implications of food waste management in luxury hotels: A case study of InterContinental Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Dissertation_Yvett_Varfalvi(1).pdf] PDF
Dissertation_Yvett_Varfalvi(1).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Várfalvi Yvett titkosítás.pdf] PDF
Várfalvi Yvett titkosítás.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (225kB)

Angol cím

Implications of food waste management in luxury hotels: A case study of InterContinental Budapest

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Karakasné Dr. Morvay Klára
Belső
egyetemi tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: food waste in hotels, food waste management, sustainable food system
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 22. 14:45
Utolsó módosítás: 2019. Feb. 28. 14:02

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet