Várfalvi Yvett (2018) Implications of food waste management in luxury hotels: A case study of InterContinental Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Dissertation_Yvett_Varfalvi(1).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Várfalvi Yvett titkosítás.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (225kB) |
Angol cím
Implications of food waste management in luxury hotels: A case study of InterContinental Budapest
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | food waste in hotels, food waste management, sustainable food system |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Horváth Viktória |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Nov. 22. 14:45 |
Utolsó módosítás: | 2019. Feb. 28. 14:02 |
Actions (login required)
Tétel nézet |