A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban

Grósz Dániel (2018) A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Grósz Dániel_VJLLX1_TVvend.pdf] PDF
Grósz Dániel_VJLLX1_TVvend.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Nagy Mihály
Belső
mesteroktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Kézműves sör, gyári sör, árpamaláta, komló
Felhasználói azonosító szám (ID): Grósz Dániel
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 22. 15:54
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 22. 15:54

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet