Grósz Dániel (2018) A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Grósz Dániel_VJLLX1_TVvend.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Kézműves sör, gyári sör, árpamaláta, komló |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Grósz Dániel |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Nov. 22. 15:54 |
Utolsó módosítás: | 2018. Nov. 22. 15:54 |
Actions (login required)
Tétel nézet |