Grósz Dániel (2018) A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Grósz Dániel_VJLLX1_TVvend.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Kézműves sör, gyári sör, árpamaláta, komló |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Dániel Grósz |
| Rekord készítés dátuma: | 2018. Nov. 22. 15:54 |
| Utolsó módosítás: | 2018. Nov. 22. 15:54 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

