A spanyol gasztronómia, ezen belül a madridi konyha jellegzetességei és éttermi kínálatának vizsgálata

Rézmüves Márta Eszter (2018) A spanyol gasztronómia, ezen belül a madridi konyha jellegzetességei és éttermi kínálatának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Rézműves Márta Eszter szakdolgozat.pdf] PDF
Rézműves Márta Eszter szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Magyar cím

A spanyol gasztronómia, ezen belül a madridi konyha jellegzetességei és éttermi kínálatának vizsgálata

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
Belső
Mestertanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: spanyol konyha, Venéglátás, Madridi éttermek, Étkezési szokás, Magyar gasztronómia
Felhasználói azonosító szám (ID): Rézmüves Márta Eszter
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 19. 12:01
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 19. 12:01

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet