Az élelmiszer-pazarlás csökkentési lehetségei egy németországi 5*-os szálloda room service részlegén

Csarnai Anita (2018) Az élelmiszer-pazarlás csökkentési lehetségei egy németországi 5*-os szálloda room service részlegén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Csarnai_Anita_TUIRG1.pdf] PDF
Csarnai_Anita_TUIRG1.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
PhD Karakasné Dr. Morvay Klára
Belső
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Élelmiszer-pazarlás, room service, 5 csillagos szállodák, foodwaste, német szálloda
Felhasználói azonosító szám (ID): Csarnai Anita
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 22. 15:51
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 22. 15:51

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet