Csarnai Anita (2018) Az élelmiszer-pazarlás csökkentési lehetségei egy németországi 5*-os szálloda room service részlegén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Csarnai_Anita_TUIRG1.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Élelmiszer-pazarlás, room service, 5 csillagos szállodák, foodwaste, német szálloda |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Csarnai Anita |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Nov. 22. 15:51 |
Utolsó módosítás: | 2018. Nov. 22. 15:51 |
Actions (login required)
Tétel nézet |