Gundel Étterem: Tradíció és evolúció

Szél Ákos (2018) Gundel Étterem: Tradíció és evolúció. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szél_Ákos_ZAJU7I_TVvend.pdf] PDF
Szél_Ákos_ZAJU7I_TVvend.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófia
Belső
adjunktus, oktatási és oktatástámogatási koordinátor, FOSZK Vendéglátó szakfelelős, Kari minőségügyi felelős, Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Gundel étterem, tradíció, evolúció
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 15. 12:39
Utolsó módosítás: 2019. Jan. 24. 10:09

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet