Szél Ákos (2018) Gundel Étterem: Tradíció és evolúció. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szél_Ákos_ZAJU7I_TVvend.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Konzulens(ek)
Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófia
Belső
adjunktus, oktatási és oktatástámogatási koordinátor, FOSZK Vendéglátó szakfelelős, Kari minőségügyi felelős, Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Gundel étterem, tradíció, evolúció |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Nov. 15. 12:39 |
Utolsó módosítás: | 2019. Jan. 24. 10:09 |
Actions (login required)
Tétel nézet |