Gombár Emese (2018) A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka, Gombár Emese _2018.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátó Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | Étlap elemzés, Magyaros ételek, allergének, Étlap, vegetariainizmus |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Nov. 13. 16:43 |
Utolsó módosítás: | 2019. Jan. 24. 09:57 |
Actions (login required)
Tétel nézet |