A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint

Gombár Emese (2018) A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka, Gombár Emese _2018.pdf] PDF
Projektmunka, Gombár Emese _2018.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátó Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Étlap elemzés, Magyaros ételek, allergének, Étlap, vegetariainizmus
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 13. 16:43
Utolsó módosítás: 2019. Jan. 24. 09:57

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet