Sziládi Márton Péter (2015) Zsidó és keresztény ételkészítési és étkezési szabályok napjaink élelmiszerbiztonsága és közegészségügye tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Sziladi Marton CVW5K0 szakdolgozat 2015.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | élelmiszer higiénia, ételkészítési szabály, zsidó, keresztény, élelmiszerbiztonság, étkezési szokások |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Már. 28. 14:46 |
Utolsó módosítás: | 2015. Okt. 15. 16:41 |
Actions (login required)
Tétel nézet |