A duális szakképzés hatásai a szakács szakmai képzésre

Kiss József Gábor (2018) A duális szakképzés hatásai a szakács szakmai képzésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat Kiss József Gábor végleges.pdf] PDF
Szakdolgozat Kiss József Gábor végleges.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

A duális szakképzés hatásai a szakács szakmai képzésre

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógiai Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Üzleti szakoktató

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
Belső
Mesteroktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Duális szakképzés, Szakképzés, Szakács képzés, Szakmai vizsga, Oktatás
Felhasználói azonosító szám (ID): Kiss József Gábor
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 20. 13:39
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 20. 13:39

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet