Ványi Dalma Lili (2018) Étlap és különleges alapanyagok a Costes Downtown-ban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Étlap és különleges hozzávalók a Costes Downtownban Végleges.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Magyar cím
Étlap és különleges alapanyagok a Costes Downtownban
Angol cím
Menu and special ingredients in Costes Downtown
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátó Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Gasztronómia , Fine dining, Costes Downtown, Alapanyag, Étlap |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Máj. 18. 12:21 |
Utolsó módosítás: | 2018. Szep. 25. 11:05 |
Actions (login required)
Tétel nézet |