Étlap és különleges alapanyagok a Costes Downtown-ban

Ványi Dalma Lili (2018) Étlap és különleges alapanyagok a Costes Downtown-ban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Étlap és különleges hozzávalók a Costes Downtownban Végleges.pdf] PDF
Étlap és különleges hozzávalók a Costes Downtownban Végleges.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

Étlap és különleges alapanyagok a Costes Downtownban

Angol cím

Menu and special ingredients in Costes Downtown

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátó Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Gasztronómia , Fine dining, Costes Downtown, Alapanyag, Étlap
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 18. 12:21
Utolsó módosítás: 2018. Szep. 25. 11:05

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet