Barta Zsófia (2018) Korszerű, 21. századi ételkészítést segítő gépek és berendezések bemutatása az Arany Kaviár Étterem konyhája által. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
bge projektmunka 2018.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (876kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | projektmunka |
|---|---|
| Kulcsszavak: | korszerű gépek, konyha, ételkészítési technológia |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Gizella Meleg |
| Rekord készítés dátuma: | 2018. Máj. 18. 08:34 |
| Utolsó módosítás: | 2018. Szep. 25. 11:49 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

