Barta Zsófia (2018) Korszerű, 21. századi ételkészítést segítő gépek és berendezések bemutatása az Arany Kaviár Étterem konyhája által. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
bge projektmunka 2018.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (876kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | korszerű gépek, konyha, ételkészítési technológia |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Máj. 18. 08:34 |
Utolsó módosítás: | 2018. Szep. 25. 11:49 |
Actions (login required)
Tétel nézet |