Ádám Nikoletta (2015) A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Dél-Dunántól, Tolna megye, Szekszárd, fesztiválturizmus, gasztroturizmus, borturizmus, Szekszárdi borvidék, népi ételek, gasztronómia, Szekszárdi Szüreti Napok |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Herczeg Tamás |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Már. 18. 12:30 |
Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 08. 15:13 |
Actions (login required)
Tétel nézet |