Ádám Nikoletta (2015) A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| ![A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon.pdf [thumbnail of A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon.pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) | 
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | Dél-Dunántól, Tolna megye, Szekszárd, fesztiválturizmus, gasztroturizmus, borturizmus, Szekszárdi borvidék, népi ételek, gasztronómia, Szekszárdi Szüreti Napok | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Tamás Herczeg | 
| Rekord készítés dátuma: | 2015. Már. 18. 12:30 | 
| Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 08. 15:13 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
         
        
