Leszkovár Mónika (2018) A gasztronómia szerepe a Kanári-szigetek turizmusában a Hotel Floresta példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
projektmunka (2).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Gasztronómia, Spanyol gasztronómia, Turizmus |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Máj. 16. 09:11 |
Utolsó módosítás: | 2018. Szep. 27. 14:47 |
Actions (login required)
Tétel nézet |