Veres Renáta (2018) Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Projektmunka Veres Renáta.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | projektmunka |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Gluténmentes, laktózmentes, vegetariainizmus |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Gizella Meleg |
| Rekord készítés dátuma: | 2018. Máj. 16. 11:58 |
| Utolsó módosítás: | 2018. Szep. 25. 11:49 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

