Fehér Anita (2018) Rendezvényszervezés a Róza Vendéglő példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A-rendezvényszervezés-elvei-a-Róza-Vendéglő-példáján-keresztül (4).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Rendezvényszervezés, Vendéglátás, étterem |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Máj. 17. 14:34 |
Utolsó módosítás: | 2018. Szep. 25. 15:37 |
Actions (login required)
Tétel nézet |