Fehér Anita (2018) Rendezvényszervezés a Róza Vendéglő példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
A-rendezvényszervezés-elvei-a-Róza-Vendéglő-példáján-keresztül (4).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | projektmunka |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Rendezvényszervezés, Vendéglátás, étterem |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Gizella Meleg |
| Rekord készítés dátuma: | 2018. Máj. 17. 14:34 |
| Utolsó módosítás: | 2018. Szep. 25. 15:37 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

