Terítéken a közétkeztetés! Iskolai közétkeztetés elemzése táplálkozás-egészségügyi szempontból a tiszakécskei Móricz Zsigmond Kollégiumban működő menza gyakorlata alapján

Novák Judit Márta (2018) Terítéken a közétkeztetés! Iskolai közétkeztetés elemzése táplálkozás-egészségügyi szempontból a tiszakécskei Móricz Zsigmond Kollégiumban működő menza gyakorlata alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of NovákJuditMártaK8IQV4.pdf] PDF
NovákJuditMártaK8IQV4.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

Terítéken a közétkeztetés! Iskolai közétkeztetés elemzése táplálkozás-egészségügyi szempontból a tiszakécskei Móricz Zsigmond Kollégiumban működő menza gyakorlata alapján

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus menedzsment

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Közétkeztetés , Táplálkozás, 15-18 éves korosztály
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 15. 13:05
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 06. 10:45

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet