Csipes Barnabás (2014) A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
zarodolgozat_csipesbvegleges2.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | Burgonya történet, Ételkészítés, Vendéglátás, Fogyasztói szokások, Alapvető élelmiszer |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 19. 13:02 |
Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 25. 11:49 |
Actions (login required)
Tétel nézet |