Tóth Adrienn (2014) A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
XML
Szakdoga_kész.docx Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (524kB) |
Magyar cím
A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | Dietetika, Dietetikus, Köszvény, Diabetes, Diéta |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 19. 12:56 |
Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 24. 14:33 |
Actions (login required)
Tétel nézet |