A borok megjelenése a 0,75 bár és bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok ételek párosítása

Kaszás Alexandra (2018) A borok megjelenése a 0,75 bár és bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok ételek párosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kaszás Alexandra Projektmunka.pdf] PDF
Kaszás Alexandra Projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (5MB)

Magyar cím

A borok megjelenése a 0,75 bár és bisztró itallapján, a pincészetek bemutatása, borok ételek párosítása

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: borok, borok és ételek párosítása, itallap
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 14. 11:04
Utolsó módosítás: 2018. Szep. 25. 11:46

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet