Czeller Balázs (2018) Élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy ausztriai szálloda példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Ételpazarlás2 - Czeller Balázs.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (4MB) |
Absztrakt (kivonat)
Tartalomjegyzék Bevezetés Élelmiszerpazarlás, élelmiszerhiány 1.1 Mezőgazdasági termelésben felmerülő tényezők 1.2 Globális környezetvédelmi kihívások, világkrízisek: Élelmiszerpazarlás Harc a kevesebb pazarlásért Élelmiszerpazarlás a háztartásokban 4.1 Vásárlási, fogyasztási típusok 4.2 Ausztria háztartásbeli élelmiszerpazarlása Élelmiszerpazarlás a vendéglátásban 5.1 A világban folyamatosan feltalált eszközök a vendéglátóipari ételhulladék lehetséges csökkentésére 5.2 Hulladékból villamosenergia Élelmiszerpazarlás-ételhulladék csökkentésének lehetőségei egy ausztriai szálloda példáján 6.1 A szálloda bemutatása 6.2 A szálloda konyhája Összegzés Melléklet Irodalomjegyzék
Magyar cím
Élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy ausztriai szálloda példáján keresztül
Angol cím
Possibilities for reducing food waste through an example of an Austrian hotel
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | élelmiszerpazarlás, ételhulladék, bioenergia |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Horváth Viktória |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Máj. 08. 13:42 |
Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 31. 14:25 |
Actions (login required)
Tétel nézet |