Bank Gabriella (2014) Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a hazai vendéglátásban.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | Ökogazdálkodás, Biokontroll, Biotermékek, Bioétterem, Biogazdálkodás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 18. 16:18 |
Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 25. 11:11 |
Actions (login required)
Tétel nézet |