Kovács Lajos (2018) „Az asztaltól a szántóföldig” – a vendéglátóhelyek helyi minőségi alapanyag igényei és azok közvetítése az előállítók felé A beszerzési körülmények az eladók és a vásárlók szemszögéből. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
PDF
SZAKDOLGOZAT 2018 KOVÁCS LAJOS GPUQRD.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Hungarian title
„Az asztaltól a szántóföldig” – a vendéglátóhelyek helyi minőségi alapanyag igényei és azok közvetítése az előállítók felé A beszerzési körülmények az eladók és a vásárlók szemszögéből
Institution
Budapest Business School
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | MINŐSÉGI ALAPANYAGOK, TERMELŐK, ARANYSZALAG, LABEL ROGGE, GASZTRONÓMIA |
Depositing User: | Meleg Gizella |
Date Deposited: | 2018. May. 09. 12:26 |
Last Modified: | 2018. Aug. 30. 15:03 |
Actions (login required)
View Item |