„Az asztaltól a szántóföldig” – a vendéglátóhelyek helyi minőségi alapanyag igényei és azok közvetítése az előállítók felé A beszerzési körülmények az eladók és a vásárlók szemszögéből

Kovács Lajos (2018) „Az asztaltól a szántóföldig” – a vendéglátóhelyek helyi minőségi alapanyag igényei és azok közvetítése az előállítók felé A beszerzési körülmények az eladók és a vásárlók szemszögéből. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of SZAKDOLGOZAT 2018 KOVÁCS LAJOS GPUQRD.pdf] PDF
SZAKDOLGOZAT 2018 KOVÁCS LAJOS GPUQRD.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Hungarian title

„Az asztaltól a szántóföldig” – a vendéglátóhelyek helyi minőségi alapanyag igényei és azok közvetítése az előállítók felé A beszerzési körülmények az eladók és a vásárlók szemszögéből

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: MINŐSÉGI ALAPANYAGOK, TERMELŐK, ARANYSZALAG, LABEL ROGGE, GASZTRONÓMIA
Depositing User: Meleg Gizella
Date Deposited: 2018. May. 09. 12:26
Last Modified: 2018. Aug. 30. 15:03

Actions (login required)

View Item View Item