Thomann Bence Tamás (2018) A posztmodern turizmus gyakorlata valamint fogyasztási tendenciái a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A posztmodern turizmus gyakorlata valamint fogyasztási tendenciái a gasztronómiában.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
A posztmodern turizmus gyakorlata valamint fogyasztási tendenciái a gasztronómiában
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Posztmodern turizmus, Gasztronómia, Budapest Makery, posztmodernitás, Sokkoló élmények |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Horváth Viktória |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Máj. 10. 12:54 |
Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 24. 11:23 |
Actions (login required)
Tétel nézet |