Varga Viktória (2014) A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| 
              
PDF
 Záródolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB)  | 
          
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | záródolgozat | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | Pálinka, Hungarikum, Pálinkafőzés, Pálinkamarketing, Zwack Unicum | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Antal Haász | 
| Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 18. 14:12 | 
| Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 28. 09:25 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        
        
