Ergonomy in Commercial Kitchens – Challenges of Kitchen Technology in 2018

Ring Bence (2018) Ergonomy in Commercial Kitchens – Challenges of Kitchen Technology in 2018. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of ring bence szakdolgozat ergonomy teljes.pdf]
Előnézet
PDF
ring bence szakdolgozat ergonomy teljes.pdf

Download (1MB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

A dolgozat bemutatja a konyhai ergonómia fejlődését a XX. század elejétől a napjainkig. Leírja az ergonómia alapelveit, és bemutat néhány XXI. századi törekvést azok megvalósítására. Ezen felül rálátást ad az éttermi konyhatechnológia kihívásaira napjainkban, magyar konyhatechnológusokkal készített három interjún keresztül.

Magyar cím

Éttermi konyhák ergonómiája - a konyhatechnológia kihívásai 2018-ban

Angol cím

Ergonomy in Commercial Kitchens – Challenges of Kitchen Technology in 2018

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Tourism and Hotel Management

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Tourism Management MA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Kisgyörgy Gábor
NEM RÉSZLETEZETT
Óraadó

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: ergonómia, Konyhatechnológia, konyha technológus
Felhasználói azonosító szám (ID): Petics Mariann
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 09. 10:57
Utolsó módosítás: 2018. Szep. 19. 14:56
URI: http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/15602

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet