Ring Bence (2018) Ergonomy in Commercial Kitchens – Challenges of Kitchen Technology in 2018. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Előnézet |
PDF
ring bence szakdolgozat ergonomy teljes.pdf Download (1MB) | Előnézet |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozat bemutatja a konyhai ergonómia fejlődését a XX. század elejétől a napjainkig. Leírja az ergonómia alapelveit, és bemutat néhány XXI. századi törekvést azok megvalósítására. Ezen felül rálátást ad az éttermi konyhatechnológia kihívásaira napjainkban, magyar konyhatechnológusokkal készített három interjún keresztül.
Magyar cím
Éttermi konyhák ergonómiája - a konyhatechnológia kihívásai 2018-ban
Angol cím
Ergonomy in Commercial Kitchens – Challenges of Kitchen Technology in 2018
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Tourism and Hotel Management
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | ergonómia, Konyhatechnológia, konyha technológus |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Petics Mariann |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Máj. 09. 10:57 |
Utolsó módosítás: | 2018. Szep. 19. 14:56 |
URI: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/id/eprint/15602 |
Actions (login required)
Tétel nézet |