Kósik Lajos (2014) Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| 
              
PDF
 lalaszakdoga.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (639kB)  | 
          |
| 
              
PDF
 lalaszakdoga_uj.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (645kB)  | 
          |
| 
              
PDF
 lalaszakdoga.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (337kB)  | 
          
Magyar cím
Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | záródolgozat | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | Bajorország, Bajor étel, Oktoberfest, Bratwurst | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Antal Haász | 
| Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 17. 22:29 | 
| Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 27. 12:02 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        
        
