Kósik Lajos (2014) Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
lalaszakdoga.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (639kB) |
|
PDF
lalaszakdoga_uj.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (645kB) |
|
PDF
lalaszakdoga.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (337kB) |
Magyar cím
Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | Bajorország, Bajor étel, Oktoberfest, Bratwurst |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 17. 22:29 |
Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 27. 12:02 |
Actions (login required)
Tétel nézet |