A Különböző borfajták bemutatása, gasztronómiában betöltött szerepük, a Pannon borrégió példáján.

Bende Kristóf (2018) A Különböző borfajták bemutatása, gasztronómiában betöltött szerepük, a Pannon borrégió példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Bende Kristóf végleges.pdf] PDF
Szakdolgozat_Bende Kristóf végleges.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (5MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátó Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Bor, Pannon borrégió, Borkultúra, Bor és gasztronómia, Szőlőművelés
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 04. 11:32
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 26. 14:11

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet