Bende Kristóf (2018) A Különböző borfajták bemutatása, gasztronómiában betöltött szerepük, a Pannon borrégió példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Bende Kristóf végleges.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (5MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátó Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Bor, Pannon borrégió, Borkultúra, Bor és gasztronómia, Szőlőművelés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Horváth Viktória |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Máj. 04. 11:32 |
Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 26. 14:11 |
Actions (login required)
Tétel nézet |