Gergely Roland (2014) Étkezés a testépítésben-különös tekintettel a versenyfelkészülési időszakra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Étrendek a tesépítésben-szakdolgozat2-234.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | záródolgozat |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Táplálkozás, Fitness, Sporttáplálkozás |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Antal Haász |
| Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 17. 19:56 |
| Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 25. 12:42 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

