Hamarák István (2014) A francia gasztronómia részletes bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Hamarák István_Záródolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (982kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | Gasztronómia, Francia konyha, Tájkonyha, Étkezési szokás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 17. 19:45 |
Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 25. 12:52 |
Actions (login required)
Tétel nézet |