Hamarák István (2014) A francia gasztronómia részletes bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| 
              
PDF
 Hamarák István_Záródolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (982kB)  | 
          
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | záródolgozat | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | Gasztronómia, Francia konyha, Tájkonyha, Étkezési szokás | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Antal Haász | 
| Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 17. 19:45 | 
| Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 25. 12:52 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        
        
