Rinyu Béla (2018) Current kitchen technology, trends and menu planning in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Rinyu Béla szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (537kB) |
Magyar cím
Modern konyhatechnológia, trendek és menü tervezés Budapesten
Angol cím
Current kitchen technology, trends and menu planning in Budapest
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Gastronomy, menu planning, kitchen technologies, Hospitality industry, cooking |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Horváth Viktória |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Máj. 07. 10:03 |
Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 25. 13:22 |
Actions (login required)
Tétel nézet |