Safarcsik Nikolett (2018) Élelmiszerpazarlás csökkentése, jó gyakorlatok a hazai kiskereskedelemben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Safarcsik Nikolett szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
Élelmiszerpazarlás csökkentése, jó gyakorlatok a hazai kiskereskedelemben
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | élelmiszerpazarlás, Kiskereskedelem, hulladékcsökkentés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Horváth Viktória |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Máj. 03. 14:33 |
Utolsó módosítás: | 2018. Aug. 21. 12:54 |
Actions (login required)
Tétel nézet |