Speciális kenyerek és szerepük a hazai vendéglátásban

Kovács Barbara (2018) Speciális kenyerek és szerepük a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Speciális kenyerek és szerepük a hazai vendéglátásban 2018.pdf] PDF
Speciális kenyerek és szerepük a hazai vendéglátásban 2018.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Kenyér, Kenyérfogyasztás, Lisztérzékenység, Gluténmentes termékek
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 03. 15:20
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 31. 14:08

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet