Kovács Barbara (2018) Speciális kenyerek és szerepük a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Speciális kenyerek és szerepük a hazai vendéglátásban 2018.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Kenyér, Kenyérfogyasztás, Lisztérzékenység, Gluténmentes termékek |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Horváth Viktória |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Máj. 03. 15:20 |
Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 31. 14:08 |
Actions (login required)
Tétel nézet |