Botos Ákos (2014) Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| 
              
PDF
 Botos Ákos Záródolgozat XZPEA8 VSZM.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (830kB)  | 
          
Magyar cím
Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | záródolgozat | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | Vad állatok, Erdei gombák, Konyhatechnológia, Eltarthatóság, Beszerzés | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Antal Haász | 
| Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 17. 11:43 | 
| Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 25. 11:44 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        
        
