Botos Ákos (2014) Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Botos Ákos Záródolgozat XZPEA8 VSZM.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (830kB) |
Magyar cím
Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | Vad állatok, Erdei gombák, Konyhatechnológia, Eltarthatóság, Beszerzés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 17. 11:43 |
Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 25. 11:44 |
Actions (login required)
Tétel nézet |