A sommelier hivatás szerepe a bor és a gasztronómia világában

Ignátkó Szabolcs (2018) A sommelier hivatás szerepe a bor és a gasztronómia világában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Ignátkó Szabolcs.pdf] PDF
Szakdolgozat_Ignátkó Szabolcs.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

A sommelier hivatás szerepe a bor és a gasztronómia világában

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: bor, sommelier, borászat, szőlő
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Ápr. 27. 10:37
Utolsó módosítás: 2018. Szep. 11. 16:02

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet