A mikronövények és csírák felhasználhatósága és szerepe a fenntartható vendéglátásban

Pálfi Ibolya Barbara (2018) A mikronövények és csírák felhasználhatósága és szerepe a fenntartható vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of szakdolgozatPIB.pdf] PDF
szakdolgozatPIB.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: mikronövény, csíra, ehető virág, fenntartható vendéglátás
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2018. Ápr. 26. 13:39
Utolsó módosítás: 2018. Aug. 21. 14:20

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet