Pálfi Ibolya Barbara (2018) A mikronövények és csírák felhasználhatósága és szerepe a fenntartható vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
szakdolgozatPIB.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | mikronövény, csíra, ehető virág, fenntartható vendéglátás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Horváth Viktória |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Ápr. 26. 13:39 |
Utolsó módosítás: | 2018. Aug. 21. 14:20 |
Actions (login required)
Tétel nézet |