Gasztronómiai trendek és kínálatváltozás a magyarországi Accor szállodákban

Lukácsfy Dóra (2018) Gasztronómiai trendek és kínálatváltozás a magyarországi Accor szállodákban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of szakdolgozat.pdf] PDF
szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (4MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gasztronómia , Tend, Szálloda
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Ápr. 26. 14:27
Utolsó módosítás: 2019. Már. 06. 14:36

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet