Kocsy Alexandra (2018) Az Y generáció étkezési szokásai, avagy a modern táplálkozási irányzatok térhódítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Kocsy_Alexandra_final.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Kutatásom a táplálkozás jelentéstartalmának változásából kiindulva vizsgálja a kor emberének fogyasztói magatartását. Célom, hogy átfogó képet adjak az Y generáció nehezen kiismerhető fogyasztói magatartásáról. Vizsgálat alá veszem a fogyasztókra irányuló belső és külső tényezőket, valamint ezek hatásait, melyek megmutatkoznak napjaink táplálkozási irányzataiban. Szeretném alaposabban megismerni és megismertetni a nyerskonyhák működését, kialakítását, illetve felmérem ezek terjedését, jövőbeli lehetőségeit.Kutatásom során igyekszem felmérni a lakosság egészségügyi helyzetét, illetve a nyers diétához fűződő viszonyát.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Y generáció, étkezési szokások, táplálkozási irányzatok, táplálkozástörténet, nyers vegán diéta |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Horváth Viktória |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Ápr. 25. 09:52 |
Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 26. 10:05 |
Actions (login required)
Tétel nézet |