Fehér Borbála (2014) Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Fehér_Borbála.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Magyar cím
Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Népszokások, Lakodalom, Palóc, Erdély, Tradicionális gasztronómia |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 16. 11:08 |
Utolsó módosítás: | 2015. Ápr. 25. 13:04 |
Actions (login required)
Tétel nézet |