Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban

Fehér Borbála (2014) Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Fehér_Borbála.pdf] PDF
Szakdolgozat_Fehér_Borbála.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Népszokások, Lakodalom, Palóc, Erdély, Tradicionális gasztronómia
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Rekord készítés dátuma: 2014. Dec. 16. 11:08
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 25. 13:04

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet