Gasztronómiai irányzatok múltja,jelene és jövője a magyar vendéglátásban

Takaró Márk (2014) Gasztronómiai irányzatok múltja,jelene és jövője a magyar vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szagdolgozat Márk(1).pdf] PDF
Szagdolgozat Márk(1).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (988kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanársegéd

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Gasztronómiai irányzat, Molekuláris gasztronómia, Gasztronómiai trendek, Bisztró, Fúzió
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Rekord készítés dátuma: 2014. Dec. 16. 14:57
Utolsó módosítás: 2015. Nov. 09. 16:08

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet