Hagyományostól eltérő fogyasztói igények a vendéglátásban - az inzulinrezisztencia

Pásztor Anna (2014) Hagyományostól eltérő fogyasztói igények a vendéglátásban - az inzulinrezisztencia. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of SZAKDOLGOZAT_PA.pdf] PDF
SZAKDOLGOZAT_PA.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Inzulinrezisztencia, Szénhidrátdiéta, Fogyasztói igények, Étlap, Tápanyag-összetétel
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Rekord készítés dátuma: 2014. Dec. 15. 15:57
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 27. 14:47

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet